Vragen over het online instrument

Is "in the cloud werken" wel veilig. Waar draait jullie cloudserver?
In de cloud werken is veilig. In de keuze voor onze provider hebben we destijds mee laten wegen dat het een Nederlandse partij moet zijn. Onze hostingpartij is CloudVPS, Grexx levert het platform als dienst naar de Partners, daarvoor hebben zij diverse certificeringstrajecten succesvol doorlopen: ISO 27001,NEN 7510,ISAE 3402 type II om alle procedures en systemen op een zeer hoog betrouwbaarheids- en veiligheidsniveau te brengen.
Wie is Grexx die het platform levert, wat doen zij en zijn ze wel stevig genoeg. Hoeveel man werken daar?
Grexx bestond in 2015 vijftien jaar en er zijn gemiddeld 30 fte werkzaam. Zowel Grexx als TGH is financieel zeer gezond, de continuiteit gewaarborgd. De kwaliteit van product en levering en nazorg met alle benodigde certificeringen hebben gaandeweg veel grote klanten aangetrokken.
Wie gaat TheGovernanceHub vullen en bijhouden. Kunnen jullie daar bij helpen als wij dat zouden willen?
De kracht van de Hub is dat de gebruiker degene die bepaalt wie TheGovernanceHub vult en bijhoudt. Dat kunnen verschillende personen zijn met verschillende bevoegdheden.Wij kunnen en zijn in staat en bereid met onze support en consultancy diensten te helpen. Met onze support kunnen we de TheGovernanceHub in eerste instantie vullen en een protocol opstellen hoe het bij te houden volgens uw regels en aanpak.
Geven jullie garanties dat onze governance up to standard is als we TheGovernanceHub gebruiken?
De gebruiker bepaalt zelf waar TheGovernanceHub mee gevuld wordt maar we kunnen wel periodiek helpen met de juiste inrichting aan de hand van de toepasselijke code. Deze support is beschikbaar. Neem hierover contact met ons op.
Zit in ons abonnement de garantie dat TheGovernanceHub altijd draait?
Er is een zeer hoge beschikbaarheid gegarandeerd van 99,99% gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Uiteraard is TheGovernanceHub niet verantwoordelijk voor discontinuïteit die ontstaat indien uw eigen netwerkverbinding uitvalt.
Kunnen we tussentijds eenvoudig aanpassingen laten doen en wie is dan aanspreekpunt?
Ja dat kan op elk gewenst moment en op zeer korte termijn. Aanspreekpunt is dan Maarten van der Jagt.
Zijn er al meer vergelijkbare systemen werkend?
Bij TheGovernanceHub is dat niet bekend Voor actuele informatie graag met ons contact opnemen.
Hoe lang duurt het voordat wij een eerste demo krijgen van een custom made versie en wat gaat daaraan vooraf?
Het instapmodel is plug en play. Voor aanvullend maatwerk staat een termijn van tussen de 7 en 14 werkdagen. Daar gaat een uitgebreide intake aan vooraf.
Kan er een koppeling gemaakt worden tussen TheGovernanceHub met een systeem wat wij nu gebruiken (DMS)?
Ja dat is mogelijk. De mate waarin die koppeling werkzaamheden bevat staat in relatie tot het toegepaste besturingssysteem van uw eigen programma.
Zijn wij pilot of werkt het al ergens en kunnen we daar eventueel referenties trekken?
TheGovernanceHub werkt al enige tijd naar volle tevredenheid bij onze relaties. Het Pensioenfonds voor Openbare Bibliotheken heeft zich als referentie opgegeven. Toch willen we uw verzoek tot een referentiebezoek via ons laten verlopen. Het referentie contact en wij kunnen dan proactief en met enige begeleiding op uw vragen ingaan.
Kunt u het online instrument TheGovernanceHub de feel and look van onze organisatie meegeven?
Belangrijk hierbij is de mate van maatwerk die gewenst is waardoor je mogelijk moet afstappen van een generieke oplossing. Als dit met betrekking tot look and feel heel ver gaat dan kan dit wel, maar wordt je losgekoppeld van de generieke oplossing waardoor je niet meelift op latere nieuwe functionaliteit. Bij enige mate van aanpassing blijft dat wel.